Competiția “50 Alumni for 50 Years - 50for50

În anul 2017 Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, celebrează semicentenarul de la înființarea sa. Se împlinesc 50 de ani de când această instituție prestigioasă de învățământ superior formează economiști care și-au pus amprenta asupra mediului de afaceri din zona de vest a României, dar nu numai. Zeci de mii de economiști formați la Timișoara aduc valoare adaugată în companii private și instituții publice de pe toate meridianele globului pamântesc.

Cu această ocazie FEAA a lansat proiectul “50 for 50” (50 Alumni for 50 Years of FEAA), un proiect care dorește să aducă în fața comunității academice din Universitatea de Vest din Timișoara  personalități importante care au urmat cursurile facultății noastre și care s-au remarcat prin performanțe deosebite.

La nivelul fiecărei categorii de mai jos pot fi vizualizați absolvenții FEAA nominalizați și selectați.

INVITAȚIE CEREMONIE PREMIERE

Avem deosebita onoare să vă invităm la Ceremonia de premiere ”50 Alumni for 50 Years” a celor 50 de absolvenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor care s-au remarcat prin performanțe deosebite. Evenimentul va avea loc în data de 17 mai 2017, ora 13:00 la Hotel Boavista din Timișoara. Având în vedere numărul limitat de locuri, participarea se face doar pe bază de înscriere la următorul formular

Vă așteptăm!

PROPUNE O POVESTE DE SUCCES

Manager

Antreprenoriat

Angajat remarcabil

Carieră internațională

Carieră academică

Responsabilitate socială și voluntariat

Doctor Honoris Causa

Angajat remarcabil

Descriere categorie:

Ne dorim să identificăm performanțele profesionale individuale ale absolvenților noștrii care activează pe piața muncii și să evidențiem randamentul, calitatea muncii, comportamentul proactiv, eficiența și creativitatea pe care o manifestă. Până la pozițiile superioare, posibilitățile de carieră sunt poziții de entry level și de middle management, care de asemenea reprezintă o echipă pe verticală care trebuie să fie funcțională/eficientă pe orice nivel. Angajatul remarcabil de azi poate fi CEO/CFO de mâine și merită o motivație prin recunoașterea activității.

Criterii evaluare:

 • Nominalizarea se referă la perioada de după absolvire până la data nominalizării;
 • Nominalizarea a fost transmisă în termen;
 • Nominalizarea cuprinde datele complete ale persoanei nominalizate;
 • Activitatea desfășurată la nivelul companiei/instituției;
 • Rezultatele și impactul activității desfășurate în calitate de angajat (proiecte de succes, rezultate remarcabile, recomandări din partea persoanei căreia i se subordonează, complexitate, creativitate și diversitatea activităților,  etc).
 • Implicare în comunitatea academică;
 • Anexe: poza tip portret a persoanei nominalizate, documente justificative relevante care demonstrează activitatea și rezultatele, 2-4 poze relevante de la diferite activitati etc.

Lista alumni nominalizați și selectați la categoria ”Angajat remarcabil”:

 • Alexandra BARLINGA, Controlling manager, Hella România
 • Gheorghe GIURGEAN, Manager audit, Ernst & Young
 • Ionuț CHINTA, Manager, Ernst & Young
 • Monica SERAS, Data Analyst, Sustainalytics
 • Ramona STOICAN, Data Analyst, Sustainalytics
 • Răzvan CHIRIBUCA, Analist, Sustainalytics

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.