Competiția “50 Alumni for 50 Years - 50for50

În anul 2017 Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, celebrează semicentenarul de la înființarea sa. Se împlinesc 50 de ani de când această instituție prestigioasă de învățământ superior formează economiști care și-au pus amprenta asupra mediului de afaceri din zona de vest a României, dar nu numai. Zeci de mii de economiști formați la Timișoara aduc valoare adaugată în companii private și instituții publice de pe toate meridianele globului pamântesc.

Cu această ocazie FEAA a lansat proiectul “50 for 50” (50 Alumni for 50 Years of FEAA), un proiect care dorește să aducă în fața comunității academice din Universitatea de Vest din Timișoara  personalități importante care au urmat cursurile facultății noastre și care s-au remarcat prin performanțe deosebite.

La nivelul fiecărei categorii de mai jos pot fi vizualizați absolvenții FEAA nominalizați și selectați.

INVITAȚIE CEREMONIE PREMIERE

Avem deosebita onoare să vă invităm la Ceremonia de premiere ”50 Alumni for 50 Years” a celor 50 de absolvenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor care s-au remarcat prin performanțe deosebite. Evenimentul va avea loc în data de 17 mai 2017, ora 13:00 la Hotel Boavista din Timișoara. Având în vedere numărul limitat de locuri, participarea se face doar pe bază de înscriere la următorul formular

Vă așteptăm!

PROPUNE O POVESTE DE SUCCES

Manager

Antreprenoriat

Angajat remarcabil

Carieră internațională

Carieră academică

Responsabilitate socială și voluntariat

Doctor Honoris Causa

Antreprenoriat

Descriere categorie:

Căutăm absolvenții FEAA cu spirit antreprenorial care au avut determinare, viziune și și-au asumat riscul de a demara o afacere. Pe lângă educație, spiritul antreprenorial presupune o sumă de calități precum viziune, responsabilitate, echilibru etc. A fi antreprenor înseamnă a fi un om de afaceri de succes, care în contextul competitivității, rezistă pe piață. 

Criterii evaluare:

  • Nominalizarea se referă la perioada de după absolvire până la data nominalizării;
  • Nominalizarea a fost transmisă în termen;
  • Nominalizarea cuprinde datele complete ale persoanei nominalizate;
  • Activitatea desfășurată la nivelul afacerii pe care o deține (antreprenorul trebuie să dețină o afacere care să aibă cel puțin 2 ani de la înființare);
  • Rezultatele și impactul activității desfășurate în calitate de antreprenor (performanțe financiare, strategia aplicată, impactul în comunitate, gradul de inovație, integritate etc.);
  • Implicare în comunitatea academică;
  • Anexe: poza tip portret a persoanei nominalizate, documente justificative relevante care demonstrează activitatea și rezultatele, 2-4 poze relevante de la diferite activități etc.

Lista alumni nominalizați și selectați la categoria ”Antreprenoriat”:

  • Alin SERBAN, Chief executive officer, CMM
  • Ovidiu TOADER, Business coach and advisor, ToaderBiz

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.