Competiția “50 Alumni for 50 Years - 50for50

În anul 2017 Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, celebrează semicentenarul de la înființarea sa. Se împlinesc 50 de ani de când această instituție prestigioasă de învățământ superior formează economiști care și-au pus amprenta asupra mediului de afaceri din zona de vest a României, dar nu numai. Zeci de mii de economiști formați la Timișoara aduc valoare adaugată în companii private și instituții publice de pe toate meridianele globului pamântesc.

Cu această ocazie FEAA a lansat proiectul “50 for 50” (50 Alumni for 50 Years of FEAA), un proiect care dorește să aducă în fața comunității academice din Universitatea de Vest din Timișoara  personalități importante care au urmat cursurile facultății noastre și care s-au remarcat prin performanțe deosebite.

La nivelul fiecărei categorii de mai jos pot fi vizualizați absolvenții FEAA nominalizați și selectați.

INVITAȚIE CEREMONIE PREMIERE

Avem deosebita onoare să vă invităm la Ceremonia de premiere ”50 Alumni for 50 Years” a celor 50 de absolvenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor care s-au remarcat prin performanțe deosebite. Evenimentul va avea loc în data de 17 mai 2017, ora 13:00 la Hotel Boavista din Timișoara. Având în vedere numărul limitat de locuri, participarea se face doar pe bază de înscriere la următorul formular

Vă așteptăm!

PROPUNE O POVESTE DE SUCCES

Manager

Antreprenoriat

Angajat remarcabil

Carieră internațională

Carieră academică

Responsabilitate socială și voluntariat

Doctor Honoris Causa

Responsabilitate socială și voluntariat

Descriere categorie:

Nominalizarea trebuie să facă referire la persoana implicată ca voluntar în activități derulate de către diverse instituții sau în mod individual.

Criterii evaluare:

 • Nominalizarea se referă la perioada de după absolvire până la data nominalizării;
 • Nominalizarea a fost transmisă în termen;
 • Nominalizarea cuprinde datele complete ale persoanei nominalizate;
 • Activitățile de voluntariat desfășurate (proiecte de voluntariat, număr de ore de voluntariat, activități de coordonare voluntari, aria de acoperire a proiectelor/activităților de voluntariat etc);
 • Rezultatele și impactul activităților sociale și de voluntariat desfășurate;
 • Implicare în comunitatea academică;
 • Anexe: poza tip portret a persoanei nominalizate, documente justificative relevante care demonstrează activitatea de voluntariat și rezultatele, 2-4 poze relevante de la diferite activități de voluntariat etc.

Listă alumni nominalizați și selectați la categoria ”Responsabilitate socială și voluntariat”:

 • Andrea IAGER-TAKO, Manager Întreprindere Socială, Asociația CASA PLAI – AMBASADA
 • Andreea Cornelia FILIP, ThetaHealing®, Trainer&Speaker
 • Andreia SCHNEIDER, Preşedinte Asociaţie, Asociația Eco Club
 • Dan GAITA, Președinte al Fundației CardioPrevent și al Forumului Național de Prevenție
 • Romina FAUR, Project manager ”Verde pentru biciclete”, Fundația Bega

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.