Balul de Crăciun FEAA 2017

Stimați alumni FEAA, avem deosebita plăcere de a vă invita la Balul de Crăciun al FEAA, "Alumni FEAA - together we make the difference", Miercuri, 6 decembrie 2017, începând cu ora 19:30, Restaurant TRESOR

Citește în continuare

Business Cocktail ALUMNI FEAA 2016

Dragi absolvenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara,

Avem deosebita plăcere să vă invităm la un business Cocktail oferit de facultatea noastră în data de 2 august 2016, ora 20:30, la Epic Garden.

Citește în continuare

Balul de Crăciun 2015

Balul de Crăciun FEAA 2015

Stimați absolvenți ai FEAA,

Avem plăcerea să vă invităm la o nouă ediție a Balului de Crăciun FEAA destinat personalităților care au absolvit Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Citește în continuare

Balul de Crăciun 2014

Stimați membri ai comunității de alumni a FEAA

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara are deosebita plăcere de a vă invita în pragul sărbătorilor de iarnă la "BALUL DE CRĂCIUN AL FEAA", eveniment ce se va desfășura sâmbătă, 6 decembrie 2014, la Hotel Timișoara, sala Vienna, începând cu ora 19:00.

Citește în continuare

Mai multe articole...

  • 1
  • 2

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.