FEAA Alumni Business Club ediție inaugurală

FEAA Alumni Business Club ediție inaugurală

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara și Comunitatea de Alumni Oeconomica Timisiensis a organizat pentru absolvenții săi în data de 16 aprilie 2013 prima ediție a evenimentului Alumni Business Club ocazie cu care am avut plăcerea de a lansa primul proiect al acestei organizații: Clubul absolvenților de top ai facultății - FEAA Alumni Business Club.

FEAA Alumni Business Club și-a propus să aducă laolaltă absolvenți ai FEAA care dețin poziții de top management în diverse organizații din mediul economic-social. Interacțiunea acestor personalități într-un cadrul organizat de FEAA va aduce multiple beneficii atât acestora individual (prin notorietatea în mediul academic sau prin oportunitățile de afaceri create) cât și celorlalți membri ai comunității de alumni FEAA sau studenților facultății noastre (prin intermediul proiectelor generate în folosul acestora).

Clubul oferă membrilor săi o serie de oportunități precum:

  • relaționare cu actori importanți din mediul de afaceri local;
  • împărtășirea unor experiențe profesionale cu alți absolvenți ai FEAA care au trecut prin situații similare;
  • descoperirea unor oportunități oferite de FEAA foștilor absolvenți (conferințe de specialitate, cursuri de perfecționare, lector asociat în cadrul unor programe educaționale, inițierea unor proiecte educaționale etc.).

Detalii

Data: Sâmbătă, 6 aprilie 2013
Durata: 18:00 – 22:00
Locația: Foaierul Operei Naționale Române Timișoara
Dress code: Black tie

Program

Primirea invitațiilor
Ceremonie de deschidere
Prezentare FEAA Alumni Business Club
- Dineu partea I -
Cariere de succes
- Dineu partea a II-a -
Moment artistic de pian susținut de Teo Milea
Premierea studenților FEAA cu performanțe deosebite
Ceremonie de închidere
Free Business Networking

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.