Gala anuală FEAA Alumni Business Club 2014

În calitatea dumneavoastră de absolvent al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, am deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul anual al comunității de alumni ce se va desfășura în data de 25 aprilie 2014.

Cu acest prilej, vom avea onoarea de a acorda distincția de Doctor Honoris Causa doamnei Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, marcând totodată și intrarea domniei sale, în calitate de membru de onoare, în FEAA Alumni Business Club.

Programul manifestării cuprinde două evenimente:

  • 10:30 – 12:00 Ceremonia de acordare a titlului onorific ”Doctor Honoris Causa” doamnei Mariana Gheorghe
    Locație: clădirea Universității de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan, nr.4, Amfiteatrul A01 (parter)
  • 19:00 – 23:00 Gala anuală FEAA Alumni Business Club
    Locație: Hotel Timișoara, sala Viena

Prezentarea Doctor Honoris Causa Mariana Gheorghe

Distincția de Doctor Honoris Causa Publicorum se acordă personalităților din mediul socio-economic care au avut o contribuție substanțială și de durată la dezvoltarea domeniului în care activează, creând un impact pozitiv în cadrul comunității.

Mariana Gheorghe validează propriul succes prin cifre de afaceri ce o poziționează pe primele locuri în topurile internaționale. Vasta experiență a doamnei Mariana Gheorghe se reflectă și prin premiile și titlurile onorifice pe care le deține, fiind primul executiv român și singurul manager din Europa de sud-est care a intrat în clasamentul celor mai puternice femei din lumea internațională a afacerilor. În anul 2013 a fost desemnată “Cea mai influentă femeie din România” de către revista Forbes România și “Business Leader of the Year” de către revista Business Review, iar în anul 2012 revista The Marketer i-a acordat distincția de "CEO-ul anului".

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Ovidiu MEGAN
Decanul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara

 

---

Participarea la eveniment se face doar pe bază de invitație. Detalii privind înscrierea și condițiile de obținere a invitațiilor găsiți AICI

Informații suplimentare privind evenimentul pot fi solicitate pe adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.