Business Arena - Fun & Networking

Care este legătura între afaceri și sport?... Fair-play-ul!

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, în parteneriat cu Asociația Tinerilor Antreprenori JCI Timișoara, desfășoară periodic evenimentul ,,Business Arena”, care constă în organizarea unor competiții sportive în care actorii principali – jucătorii – poartă în loc de tradiționalele echipamente sport, costume business.

Acest eveniment își dorește să promoveze un principiu după care ar trebui să ne ghidăm activitatea cotidiană, aceea conform căreia afacerile nu înseamnă doar muncă de birou, dosare și o scurtă pauză de cafea în care se mai semnează un contract, ci că aceste afaceri se pot încheia și sub formă neconvențională și nonconformistă, mai exact prin interacțiunea într-un alt mediu decât cel oficial.

Ediția I (1 aprilie 2011)

Business Arena a debutat prin desfășurarea unui meci de fotbal între mediul academic și cel de afaceri, jucătorii înlocuind de această dată tradiționalele echipamente de sport cu ținută business.

Ediția a II- a (27 octombrie 2011)

A doua ediție a evenimentului ”Business Arena” a presupus participarea a cinci echipaje formate din reprezentanți ai mediului de business și ai mediului academic care să concureze în stil fair-play pentru adjudecarea titlului de campion la kaiac-canoe. Evenimentul a fost promovat și moderat de către maestrul Ivan Patzaichin. Multiplul campion olimpic și mondial s-a arătat încântat de conceptul evenimentului și a admirat nu doar curajul participanților de a se întrece într-un sport așa de greu, ci și faptul că i-a văzut pe aceștia concurând în ținuta business.

Am fost plăcut surprins să văd competiția de astăzi. Mă așteptam să se descurce, pentru că dacă reușesc să se descurce în afaceri pot şi în acest concurs.” Ivan Patzaichin.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.