Business Networking Event

Business Networking Event "Business Wings" este un eveniment de speed networking care vă aduce mai aproape de mediul business, urmărind identificarea rapidă a oportunităților de afaceri între alumni FEAA-UVT, actuali antreprenori, manageri, consultanți, freelanceri.

Scopul evenimentului este de a contribui la crearea unor oportunități de afaceri și la dezvoltarea relațiilor în rândul membrilor comunității, atât prin identificarea intereselor comune, cât și prin recunoașterea lor reciprocă. 

Timpul care îl veți parcurge, având la dispoziție o serie de mini întâlniri de câte 5 minute cu fiecare participant, în care să vă prezentați pe sine și afacerea pe care o reprezentați, vă aduce posibilitatea creării a minim 20 de contacte noi din comunitatea alumni, a unor relații de afaceri profesionale pe termen lung și a unei noi perspective de dezvoltare a mediului de afaceri.

Evenimentul de networking este urmat de un Business Cocktail care îți pune la dispoziție mâncăruri, băuturi rafinate, mult networking, alături de alți invitați din mediul de afaceri, academic şi participanți ai edițiilor anterioare. 

Care sunt avantajele participării la Business Networking Event

  • Cunoști alți 15 membrii ai comunității de alumni în 2 ore; 
  • Fiind supus provocării de a-ți prezenta și “vinde” afacerea în doar 2 minute vei fi obligat să fi eficient și rapid, să te prezinți cât mai bine. Mai mult, vei pleca cu idei de prezentări reușite de la restul participanților; 
  • Identifici oportunități de a realiza colaborări viitoare: un procent impresionant din participanții ediților anterioare BW din țară au încheiat parteneriate sau colaborări fructuoase pentru ambele parți; 
  • Te relaxezi timp de 2 ore și beneficiezi de un cadru deosebit care să susțină discuțiile de calitate pe care le vei avea; 
  • Revii la o privire de ansamblu, benefică, asupra activității și obiectivelor firmei tale. 

Vezi edițiile anterioare: www.business-wings.ro

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.