Antreprenoriat & Performanță by FEAA

Proiect realizat cu sprijinul membrilor comunității de alumni

Conștientizând condițiile dificile în care profesorii și elevii din liceele din România își desfășoară activitatea, dar stimulați în același timp de performanța acestora, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara (FEAA Timișoara) și comunitatea de Alumni Oeconomica Timisiensis s-au implicat activ într-un prim proiect de responsabilitate socială pentru a aduce o schimbare semnificativă în liceele performante din zona de vest a României.

Așadar în patru licee cu rata cea mai mare de promovabilitate la examenul de bacalaureat din zona de vest a României a fost lansat proiectul educațional “Antreprenoriat și performanță” în data de 16 septembrie 2013 o dată cu începerea anului școlar:

Deva Colegiul Național "Decebal"
Drobeta Turnu Severin - Colegiul Național "Gheorghe Țițeica"
Reșița - Colegiul Național "Traian Lalescu"
Timișoara - Colegiul Naţional "C. Diaconovici Loga"

Prin intermediul centrelor, elevii se vor bucura de o serie de acțiuni întreprinse de FEAA Timișoara în parteneriat cu reprezentanți ai comunității de alumni, precum:

  • Organizarea de training-uri, workshop-uri, conferințe tematice;
  • Implementarea unui program informatic de simulare antreprenorială, care presupune familiarizarea elevilor cu noțiuni despre antreprenoriat prin intermediul unor activități interactive;
  • Acțiuni de informare a tinerilor asupra oportunităților de carieră. 

Mulțumim încă o dată membrilor comunității de alumni care au contribuit semnificativ la realizarea acestui proiect: Florin Costea - Hella Romania (alumnus 2005), și Gheorghe Para - RETIM (alumnus 1975).

În continuare, ne propunem să oferim continuitate acestui proiect prin lansarea altor centre în zona de nord-vest a României. Dacă doriți să susțineți dezvoltarea acestui proiect vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Galerie FOTO de la lansarea centrelor

Parteneri proiect 

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.