Program postuniversitar "Business Process Outsourcing (BPO)"

Îmbunătățirea sistemului educațional implică o colaborare strânsă între facultate și reprezentanții comunității de alumni. Prin urmare, ne-am propus crearea unui cadru de colaborare între cele doua medii în scopul dezvoltării calității programelor educaționale furnizate populației din zona de vest a României.

În acest context, FEAA în parteneriat cu BOSCH Communication Center, la inițiativa Ralucăi Partenie (alumnus promoția 2000), a demarat construirea unui program educațional cuprinzător, sub forma unui curs postuniversitar în domeniul Business Process Outsourcing (BPO).Programul își dorește să aibă o structură similară unui program de training profesional testat la nivel internațional.

În proiectarea acestui program s-a ținut cont de calificările și competențele de bază care sunt solicitate într-un număr mare de companii din zona de vest a României și de solicitările din ce în ce mai multe de personal specializat în acest domeniu pentru un număr din ce în ce mai mare de Share Service Center-uri care se doresc să fie constituite în perioada imediat următoare în zona de vest a țării.

Programul educațional elaborat în parteneriat de cele două instituții va avea un puternic caracter practic și se va realiza într-o strânsă colaborare între cadrele didactice din FEAA și experți practicieni din companii private prestigioase.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.