Reuniunea nu este doar un singur mod de vă satisface curiozitatea despre acei prieteni vechi din timpul facultății, este de asemenea o șansă de a vă extinde rețeaua profesională și de a afla cum au evoluat foștii colegi. 

Nu există un format standard al reuniunii, dar dvs. împreună cu echipa de suport a facultății care vă va oferi sprijinul în trasferarea de bune practici de la reuniunile anterioare, puteți avea propria personalitate și să vă amintiți de momentele frumoase într-un mod unic. 

În cele ce urmează vă vom expune un ghid cuprinzător în vederea planificării unei reuniuni, inclusiv unele dintre elementele esențiale care trebuie luate în considerare pentru o reuniune de succes. Puteți să ne contactați în orice moment pentru a vă oferi suport, sugestii și informații la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Descarcă ghidul de organizare a reuniunilor AICI.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.