Facultatea noastră își dorește să centralizeze datele de contact de la cât mai mulți absolvenți  cu scopul de a-i pune în contact și a crea cât mai multe oportunități de colaborare pentru aceștia. Acest lucru ne va permite de asemenea să ținem legatura cu dumneavoastră, adresându-vă periodic invitații de participare la o serie de evenimente inițiate de facultatea noastră.

Vă rugam să completați formularul de înscriere dacă nu ați făcut deja acest lucru sau în cazul în care datele dumneavoastră de contact s-au schimbat.

În momentul de față puteți să profitați deja de un pachet de beneficii oferite de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, prin intermediul Departamentului pentru Antreprenoriat și Relațiile cu Mediul de Afaceri (DARMA):

 • Reuniuni - FEAA-UVT dorește să vă susțină în organizarea întâlnirilor festive de celebrare a mai multor ani de la absolvirea facultății! În acest sens vă punem în contact cu cei care v-au fost dascăli și vă ajutăm să vă contactați foștii colegi.
 • Card de membru - Prin acest card poți obține calitatea de membru privilegiat în cadrul comunității prin acordarea unor facilități din partea facultății.
 • Managementul carierei - Vei beneficia de ghid și suport din partea facultății de-a lungul carierei (contactul cu profesorii de specialitate, accestul  la cărți, publicații și date statistice actualizate prin intermediul cardului de membru, etc.), consultanță (career coaching).
 • Lifelong Learning
  • soluții de business inteligente;
  • bază de date actualizată (informații curente);
  • cursuri de specialitate;
  • studii post-universitare.
 • Oportunități de networking - Puteți păstra legătura cu foștii colegi și vă puteți creea noi contacte de business cu alți membri ai comunității de alumni ai FEAA-UVT. Business Networking Event (eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Tinerilor Antreprenori Junior Chamber International - JCI Timișoara). Business Networking Event este un eveniment de speed networking care vă aduce mai aproape de mediul business, urmărind identificarea rapidă a oportunităţilor de afaceri între alumni FEAA-UVT, actuali antreprenori, manageri, consultanţi, freelanceri (www.business-wings.ro).
 • FEAA Opera - Pentru orice intelectual evenimentele culturale ocupă un loc aparte. Acest eveniment va reprezenta un mix de cultură, socializare și business într-un mediu select oferit de Opera Română din Timișoara.
 • Business Arena - Fun & Networking, este încă un eveniment organizat în parteneriat cu JCI Timișoara care își dorește să promoveze un principiu după care ar trebui să ne ghidăm activitatea cotidiană, aceea conform căreia afacerile nu înseamnă doar muncă de birou, dosare și o scurtă pauză de cafea în care se mai semnează un contract, ci că aceste afaceri se pot desfășura și sub formă neconvențională și neconformistă, mai exact prin interacțiunea într-un alt mediu decât cel oficial.
 • Promovarea business-urilor membrilor alumni în cadrul newsletterelor periodice;
 • Business Alumni Breakfast - întruniri matinale ale membrilor alumni, împărtășirea propriilor experiențe, generarea unor idei fresh care urmează a fi implementate în propriul business.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență online cât mai bună. Accept faptul că acest site folosește cookie-uri.